Oogstfeest op Tuinderij de Es: 14 augustus

Tuinderij de Es in Haaren bestaat 40 jaar. Dat vieren ze met een oogstfeest op zaterdag 14 augustus. De gasten maken een ontdekkingstocht door de tuinderij, en tussen de gewassen proeven zij diverse gerechten.

Tuinderij de Es teelt een grote diversiteit van biologische groenten en fruit met sfeer. De teelt, soms in cirkels, of in de intieme kas met bloemen aan weerszijden, nodigt uit tot een ontdekkingstocht. Op zaterdag 14 augustus organiseren ze samen met een Bossche cateraar een diner in de vorm van een ontdekkingstocht.

Het ontdekkingstocht diner leidt deelnemers over de tuinderij. Op verschillende plekken wordt een gerecht en een drankje geserveerd. Teler en eigenaar Bart is erg trots op de bieten. "Ze zijn echt fantastisch smaakvol." Deelnemers van het diner kunnen dan ook zeker een stop bij de bieten verwachten. Naast de bieten, maken de deelnemers nog enkele stops bij bijzonder lekkere gewassen, om te proeven wat ze zien. Elk half uur start de wandeling opnieuw, steeds voor een intieme groep.

De kok en gastvrouw zijn Jorn en Anne, dit stel uit Den Bosch werkt onder de naam van cateringbedrijf De Lekkere Man. Ze werken graag met lokale seizoensgebonden groenten en andere bijzondere ingredi├źnten. Graag vertellen ze verhalen over het eten dat ze serveren en daar lenen de producten die ze serveren en schenken zich perfect voor. Het menu dat ze ontwikkelen voor dit diner draait om verhalen, bijzondere bereidingswijzen en verrassende smaken doen daar echter niet voor onder.

Tickets voor uw groep kosten 77,50 per persoon (inclusief bijpassende dranken bij de 4 gangen) en kunt u bestellen via deze pagina


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven