Samenwerking Udea en Belvoir Farm

Nieuwe premium siroop: Strawberry & Raspberry cordial

Biologische groothandel Udea en frisdrankdistributeur D-drinks hebben de handen ineen geslagen. Samen hebben zij een Strawberry & Raspberry cordial ontwikkeld onder het merk Belvoir Farm, die exclusief bij Udea verkrijgbaar is.

Deze premium siroop is een mix van de populaire smaken van zachte, rijpe frambozen en verse aardbeien. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit de natuur. Op de Belvoir Farm, op het platteland van Leicestershire in Engeland, mengen de experts een overvloed aan bloemen, vruchten en specerijen tot een reeks siropen en frisdranken in uiteenlopende smaken. Daar komt nu deze Strawberry & Raspberry cordial bij.

Deze samenwerking is opgezet door Brand Manager Plien van de Sande (Belvoir Farm) en Category Manager Vivian Bakker (Udea). Plien gaat met Vivian in gesprek over deze samenwerking.

Wat vindt Udea belangrijk bij het selecteren van producten voor hun assortiment?
Vivian: "Bij het selecteren van producten houden wij rekening met de trends en ontwikkelingen in de markt, de cijfers van huidige verkopen binnen subcategorieën en merken om te bepalen waar er kansen liggen binnen producten of merken om uit te breiden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat een merk past binnen Udea qua waarden, ingrediënten en uitstraling."

En hoe past het merk Belvoir hier tussen?
“Belvoir Farm past qua smaakprofiel, uitstraling en de duidelijke herkomst goed binnen ons assortiment. Daarnaast denken zij altijd goed mee als wij op zoek zijn naar nieuwe producten. Als het even kan proberen ze dit dan verder uit te denken en kunnen we snel schakelen. Hierdoor staan er soms in korte tijd nieuwe producten op de plank waar wij om gevraagd hebben. Andersom geven zij ook aan waar er kansen liggen."

Hoe is de Strawberry & Raspberry cordial tot stand gekomen?
"Belvoir Farm heeft ons de mogelijkheid gegeven om een unieke smaak samen op te stellen. We hebben samen gekeken waar er kansen in de markt liggen en waar Udea nog een GAP had op smaak. Daar is deze heerlijke variant Strawberry & Raspberry cordial uitgekomen. Deze samenwerking past goed bij ons omdat wij graag waar het kan onderscheidend willen zijn in biologisch. Als wij samen met partijen exclusieve producten kunnen opzetten om onze klanten een nog mooier assortiment aan te kunnen bieden, is dit een unieke kans voor ons en onze consumenten."

Vivian is erg enthousiast over het eindproduct: "Consumenten kunnen een toegankelijke smaak verwachten met een perfecte smaakcombinatie van zachte, rijpe frambozen met verse aardbeien. De smaak is heerlijk geworden! De siroop kan gebruikt worden als een verfrissende limonade, maar ook als mocktail of cocktail. Dit product sluit goed aan op de trend in volwassen siropen, maar het is een smaak die door jong en oud gewaardeerd wordt."

Voor meer informatie:
Vivian Bakker
Udea
vbakker@udea.nl 
www.udea.nl

Plien van de Sande
D-Drinks
plien@d-drinks.nl 
www.d-drinks.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven