Knäckebröd, maïswafels en bruine rijstwafels van Clearspring nu bij Odin verkrijgbaar

Het aanbod van Clearspring bij Odin is verder uitgebreid. Odin heeft zes producten van de Europese productlijn biologische rijstwafels en knäckebröd opgenomen, geproduceerd door het Britse biologische en fine food merk. Het gaat om twee smaken knäckebröd met rogge (Original en Sesame), biologische maïswafels en drie varianten bruine rijstwafels van het merk: 7 Super Seeds, Quinoa & Chia en Boekweit & Amaranth.

Alle producten zijn biologisch, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, veganistisch en bevatten geen toegevoegde suikers. De rijst- en maïswafels zijn ook glutenvrij. De nieuw opgenomen Bruine rijstwafels zijn onlangs opnieuw gelanceerd met een verbeterd recept. De rijstwafels zijn groter en extra knapperig.

Al deze producten spelen in op de trend onder consumenten om gezonder te snacken. Ze zijn heel veelzijdig. Zo kunnen ze direct uit de verpakking worden gegeten als tussendoortje of als een lichte maaltij met een spread of beleg naar keuze. Ze kunnen zelfs gegeten worden bij salades en soep, in plaats van brood.

Lucio De Berti, Export Manager bij Clearspring: "We zijn erg enthousiast over deze nieuwe 'listings' bij Odin. Veel consumenten in Nederland zijn bekend met Clearspring's biologische Japanse assortiment en deze nieuwe 'listings' geven hen de kans om de geweldige smaak van nog een aantal van onze producten te ontdekken."

Over Clearspring
Clearspring is een onafhankelijk familiebedrijf, dat al sinds 1993 authentieke Japanse en biologische fine food-producten aan klanten levert. Het assortiment van het merk omvat meer dan 280 producten in meer dan 26 categorieën.

Voor meer informatie:
Ludio De Berti
Clearspring
+32 496263416
lucio@clearspring.co.uk 
www.clearspring.co.uk 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven