Nieuw: Kurkuma candybar met Kokos en Sinaasappel

Bonvita introduceert een nieuwe candybar: Pure chocolade met kurkuma, kokos en sinaasappel. "De zachte bite van kokos met de licht spicy smaak van kurkuma opgefrist door een vleugje sinaasappel en dat alles gehuld in een stevige laag pure chocolade", vertelt Erik van Luyn. 

Kurkuma, ook wel Indiase geelwortel genoemd, is een specerij gewonnen uit de wortel van de Curcuma Ionga plant. Koenjit is de oorspronkelijke Maleise naam voor dit specerij en het wordt veel gebruikt in de Indonesische keuken. "Er worden vele voordelen voor de gezondheid aan toegedicht, net als aan pure chocolade en kokos overigens, maar dat is niet de opzet van dit product, dat is toch vooral: verantwoord genieten. Een echte aanrader."

Uit een eigen onderzoek onder natuurvoedingsconsumenten is gebleken dat candybars, zoals die van Bonvita, vooral gewaardeerd worden vanwege:

  • Goede bite
  • Smaak: lekker, niet te zoet
  • Voelt als gezond en verantwoord tussendoortje
  • Voorkeur voor vegan en glutenvrij

Bonvita maakt al 27 jaar biologische candybars. De oprichter van Bonvita, Thijs Schuurman, heeft in zijn jonge jaren bij Mars gewerkt. Zijn droom was om biologische alternatieven voor een Bounty, Snicker, Mars en een Milky-Way op de markt te brengen. Met dit idee is Bonvita in 1995 geboren. Nog steeds zijn de candybars van Bonvita de best verkopende producten in het assortiment.

De candybars van Bonvita zijn niet alleen bio maar ook vegan, glutenvrij en met minder zoetmiddel gemaakt.

Voor meer informatie:
Erik van Luyn
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639300
e.vanluyn@bonvita.com 
www.bonvita.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven