Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Quality Workflow

Nieuwe programma voor implementatie voedselveiligheidscultuur in organisaties

Vandaag is het zover, het programma Quality Workflow, dat staat voor het implementeren van voedselveiligheidscultuur in organisaties, is klaar. Na een periode van schrijven, uitdenken en testen, is het succesvol operationeel in diverse bedrijven in de voedingsmiddelen-industrie.

Quality Workflow van Daniël Zwiers op Vimeo.

Kracht- en capaciteitenbundeling
Daniël Zwiers en José Meesters-Zwiers hebben in september 2020 hun krachten en capaciteiten bijeengebracht. Hun samenwerking is bijzonder te noemen, want Daniëls achtergrond ligt in de kwaliteitszorg en die van José op het coaching terrein met specialisatie transformatiecoach. De uiteindelijke introductie van Quality Workflow in de markt maakt hun trots. “Onze unieke combinatie in achtergrond kom je niet vaak tegen, maar zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat wij mensen uit alle lagen van een bedrijf in beweging krijgen voor voedselveiligheid”, vertelt Daniël Zwiers, eigenaar van Fresh Quality Support, het bedrijf achter Quality Workflow.

Hoe werkt het Quality Workflow programma
Dagelijks ontzorgen José en Daniël hun klanten uit de vlees, vis en vegan sector van de voedingsmiddelenindustrie. Ze vinden hierbij ‘het-in-beweging-zetten van mensen’ het belangrijkste. Want juist dat zorgt voor een succesvolle implementatie van de voedselveiligheidscultuur in alle lagen van een bedrijf. Het programma Quality Workflow® geeft structuur en daardoor houvast aan alle betrokken medewerkers, over hoe de voedselveiligheidscultuur wordt geïmplementeerd. De focus ligt hierbij op de cyclus van het continu verbeteren.

Voor meer informatie:
Daniel Zwiers / José Meesters-Zwiers 
Fresh Quality Support
daniel@freshqualitysupport.nl jose@freshqualitysupport.nl 
www.freshqualitysupport.nl 

Publicatiedatum: