Drie nieuwe biologische pie's

Tholen - Vanaf nu zijn bij Udea drie nieuwe biologische ambachtelijke handgemaakte pie's verkrijgbaar. De pie's zijn gemaakt door Pom-Pie voor Marqt. "We breiden ons bio-assortiment steeds verder uit. Nu introduceren we de Linzencurry pie, Beef rendang met boontjes en Beef en chorizo met witte bonen en spekjes", vertelt Fons van der Meij, eigenaar van Pom-Pie in Rijnsburg.

De vraag naar de bio-producten van Pom-Pie is groeiende. Daarom durft Fons de investering zeker aan. "Ik ben heel blij met de bio-afzet. Wel is het redelijk lastig om aan voldoende biologisch vlees voor in de hartige taartjes te komen." Een deel van het aanbod van Pom-Pie is vegan. Een volledig vegan assortiment is niet het doel, benadrukt Fons. "Dat beperkt je in heel veel ingredi├źnten."

De pie's van Pom-Pie liggen al geruime tijd in het schap bij Marqt. "Het loopt daar erg goed. Udea kwam vervolgens met het verzoek om meerdere smaken voor hen te maken, uiteraard biologisch. Een mooi verzoek waaraan we graag gehoor wilden geven en passend bij onze ambitie om verder te groeien in het natuurvoedingskanaal."

Fons heeft het bedrijf in 2007 opgericht. In een restaurantje in Doubtful Sound in Nieuw-Zeeland proefde hij voor het eerst een pie, op aanraden van zijn reisgenote. Hij was meteen enthousiast en besloot de pie in Nederland te introduceren. Met succes dus: "Inmiddels merk ik dat de meeste mensen echt wel weten wat een pie is."

Voor meer informatie:
Fons van der Meij
Pom-Pie
Maessloot 6
2231 PX Rijnsburg
+31 (0)71 532 8838
+31 (0)6 33044501
mail@pom-pie.nl 
www.pom-pie.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven