Wassen en poetsen voor noodhulp Nepal

Seepje heeft een noodhulpactie opgezet voor Nepal: Was en poets voo Nepal. "Ondanks de strenge lockdown, biedt de Nepalese overheid geen coronasteun en dat heeft voor velen grote economische gevolgen. Samen met de lokale organisatie Group for Technical Assistance hebben we een project opgezet waarmee de meest kwetsbaren in de regio Nepalgunj geholpen worden de pandemie te overleven. Hier is de werkplaats gevestigd waar een groot gedeelte van de Seepje schillen wordt ontpit en gedroogd na ontvangst van boeren", vertelt Milou Kruijsdijk namens Seepje.

Binnen één dag was al meer dan 6.000 euro opgehaald. Daarmee kunnen zo'n 200 mensen voorzien worden van water en voedsel of een covid verzorgingskit (met o.a. een zuurstofmeter, thermometer, maskers en ontsmettingsmiddel). De helft van de opbrengst van het 'Was en poets voor Nepal' pakket, met daarin onder meer wasmiddel en handzeep, wordt gedoneerd. Er zijn 1.000 pakketten op voorraad. Ook is er de mogelijkheid om een (aanvullend) bedrag te doneren.

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.