Crazy About Eggs nu bij Plus Supermarkten

De eieren van Crazy About Eggs zijn vanaf deze week te koop bij Plus Supermarkten in heel Nederland. Crazy About Eggs wil graag een kiplekker leven voor elke kip. Daarvoor moet de consument eerst weer aandacht voor de kip krijgen. "Als je dichtbij je voedsel leeft, maak je namelijk vaker een bewuste en verantwoorde keuze. Via de Chick-N-Trace camera’s van Crazy About Eggs kun je nu 24/7 live je kip volgen. In het echt langskomen mag natuurlijk ook. Gelukkige kippen zijn tof om naar te kijken, en het is goed voor je band met de natuur.", vertelt oprichter Jeroen Janssen. Crazy About Eggs doet 100% transparant zaken. Via blockchain kun je alle bedrijfstransacties inzien: wat de boer betaald krijgt, wat het salaris van de oprichter is, en welk voer de kippen eten.

Een kipwaardig bestaan
De eieren van Crazy About Eggs zijn bio circulair en bio fair, zo geeft Jeroen aan. "De boerderijen zijn diervriendelijk ingericht en laten de natuur zoveel mogelijk haar vrije loop. Haantjes en hennen scharrelen binnen en buiten lekker door elkaar, ze krijgen genoeg ruimte en het voer is gentechvrij. De kippen krijgen voldoende slaap, er is een veilige plek voor hennen om te rusten en snavels of vleugels worden niet geknipt. De boeren krijgen een eerlijke prijs om voor hun kippen te zorgen."

Voor meer informatie: jeroen@crazyabouteggs.net en www.crazyabouteggs.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.