Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Idee voor presentatie tijdens Nordic Organic Food Fair?

Weet u een onderwerp dat op dit moment hot is? Dit is uw kans om op een internationaal evenement te spreken over de nieuwste trends in de biologische sector. Of nomineer uw favoriete inspirerende spreker. Dit is uw kans om een spreker te nomineren die u heeft geïnspireerd of die uw bron is voor het allerlaatste nieuws.

Aanvragen en voorstellen voor sprekers en onderwerpen voor de Nordic Organic Food Fair (17 en 18 november 2021 in de MalmöMässan in Zweden) van dit jaar kunnen vanaf nu worden ingediend.

Gedurende twee dagen zullen in 3 (Organic Theatre, Natural Theatre en Natural Beauty Theatre) de meest relevante en interessante onderwerpen aan bod komen. Voor een voorproefje van wat u kunt verwachten, bekijkt u hier de keynote seminars van 2019.

De sessies mogen geen commercieel karakter hebben - de beursorganisatie aanvaarden geen schaamteloze of openlijke promoties van producten en diensten.

Seminarsessies moeten 45 minuten duren plus 5 minuten vragen en antwoorden van het publiek.

Klik hier om je ideeën aan te dragen.

Publicatiedatum: