Hele agrotak Hotraco onder één dak verder

De gehele agrotak van Hotraco Group gaat vanaf 1 juli verder als één juridische entiteit Hotraco Agri BV. Daarin vallen de volgende bedrijfsentiteiten: Hotraco Development Center BV (R&D), Hotraco Emware BV (Productie) en de verkoopdivisies, Hotraco Agri BV, Hotraco Horti BV en Mooij Agro BV. 

De fusie is onderdeel van het project One Hotraco. Het doel van het project is één sterk samenwerkend team creëren met efficiënte bedrijfsprocessen zodat men elke klant snel en optimaal kan helpen, zo laat het bedrijf in de aankondiging weten. 

De verschillende merken gerelateerd aan de agrosector blijven gewoon bestaan: Hotraco Agri voor de intensieve veehouderij, Hotraco Horti voor de glastuinbouw en Mooij Agro voor de gewasbewaring. En ook de overige bedrijven van Hotraco Group blijven op zichzelf staan. Dit zijn: HG Industrial, Frilim en Tulderhof.

Gegevens die gaan veranderen
De ingangsdatum van deze fusie is 1 juli 2021. Voor de partners van Hotraco Agri verandert er niks. Voor de partners van Hotraco Horti en Mooij Agro veranderen er een aantal belangrijke gegevens, namelijk het KVK-nummer, bankrekeningnummer en BTW-nummer. 

Hieronder staat het overzicht van de gegevens die gehanteerd gaan worden:

Hotraco Agri B.V.
Stationsstraat 142
5963 AC Hegelsom

BTW-ID.: NL009778263B01
KvK: 12027894
IBAN: NL38RABO0120405083
BIC: RABONL2U

Contactpersoon en contactgegevens binnen Hotraco blijven hetzelfde. Inkooporder of facturen kunnen mensen via de gebruikelijke weg blijven versturen. Alle juridische overeenkomsten zullen van rechtswege overgaan naar Hotraco Agri BV. Hierbij worden ook alle bijbehorende rechten en verplichtingen gecontinueerd.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.