Biologische winkel Origin’O in Berchem heropend als Ekoplaza

Tweede Ekoplaza-vestiging in België geopend

Op donderdag 24 juni is aan de Uitbreidingslaan in Berchem de volledig verbouwde en vernieuwde Origin’O geopend als Ekoplaza. Het is de tweede Belgische Ekoplaza vestiging in België. 

Focus op vers
Ruim twee derde van de winkel bestaat uit een gevarieerd vers-assortiment. De focus is zoals steeds op een breed seizoensgebonden biologisch groenten en fruit aanbod, maar aangevuld met verschillende verse & duurzame gemaksproducten. Er is een apart ‘verse kant-en-klaar maaltijden’ eiland, kunnen klanten zelf verse producten ‘tappen’, zoals noten, pasta en granen, is er een uitgebreid tapasassortiment, zijn kazen ‘vers-van-het-mes’ en er is een breed assortiment vegan producten. Verder komen er ook diverse duurzame keukenartikelen van Dille & Kamille in het assortiment.

Vers, verser, verst
“De flink uitgebreide biowinkel pakt uit met een vernieuwd Belgisch assortiment. Een winkel voor de biologische fijnproever. Extra veel focus op de vers categorieën, op deze manier wil Ekoplaza haar klanten nog meer verwennen en laten zien wat écht lekker eten is”, aldus Natalie, werkzaam in Berchem sinds 2019.

Aangepaste opening
“Vanwege de huidige maatregelen rondom corona hebben we de feestelijke opening iets moeten aanpassen. Er zullen nog geen demonstraties en proeverijen zijn, maar zijn er wel extra klantenacties. Zo zijn er diverse gratis welkomstgeschenken en zijn er extra openingsaanbiedingen. Uiteraard met lekker veel biologisch verse producten.”

Webshop
Ekoplaza in Berchem is de tweede winkel in België na Ekoplaza Alsemberg. Die opende de deuren op 10 december 2020. De omschakeling van de andere Origin’O winkels staat de komende maanden op de agenda. Het uitbouwen van afhaalpunten en een webshop moeten in 2022 de aankoopbeleving compleet maken.

Voor meer informatie:
Ekoplaza
+32 (0)9 220 15 24
info@ekoplaza.be
www.ekoplaza.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.