Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Huiberts maakt confetti van bio-tulpenblaadjes

"Strooibloemen voor elk feest"

Confetti van biologische tulpenblaadjes. Dit is het nieuwste product van Huiberts biologische bloembollen in Sint Maartensbrug. "We hebben een nieuw product ontwikkeld: confetti van bio-tulpenblaadjes. Gemaakt van gedroogde tulpenbladeren van ons eigen bedrijf. Strooibloemen voor elk feest. Een natuurlijk alternatief waar je blij van wordt. De confetti komt in een vrolijk puntzakje, klaar om te strooien", vertelt Johanna Huiberts.

Ze geeft aan dat tulpen altijd gekopt worden zodat de energie voor groei naar de bol gaat. "Normaal worden de bloemen in de paden gestrooid. Toen mijn eigen bos tulpen zijn blaadjes verloor en ze opdroogden, zag ik dat ze nog steeds zo mooi zijn en goed te drogen. Zo ontstond het idee. John krijgt soms wel meer vraag naar tulpenkoppen van bepaalde soorten. Dus mijn idee kon daarin mee."

De confetti is verkrijgbaar in twee verschillende standaard maten, voor 4 en voor 8 strooizakjes (met een gewicht van circa 70 gram en een gewicht van ongeveer 250 gram).

Voor meer informatie: john@huibertsbloembollen.nl en www.biologischebloembollen.nl