Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ready-to-blend, frozen smoothie bowls van Wholey nieuw in Nederland

Vanaf 21 juni 2021 zijn de ready-to-blend, frozen smoothie bowls van Wholey verkrijgbaar in Nederland. Het Berlijnse merk veroverde eerder al Duitsland en Oostenrijk met haar heerlijke vegan producten, opvallende kleuren en viral TikTok video’s. Met de Wholey smoothie bowls voegt Jumbo een nieuw, innovatief én puur product toe aan het diepvriesassortiment.



De bowls zitten niet alleen boordevol fruit, maar bevatten ook kruiden en kokos voor meer smaak evenals groenten voor meer vezels en een lagere glycemische index. Ze zijn 100% natuurlijk, biologisch, vegan, glutenvrij en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. De ingrediënten van de verschillende smaakvarianten zijn zorgvuldig geselecteerd en op elkaar afgestemd. De duurzame, vegan bowls met intense kleuren als felroze en -blauw zijn volgens de producent een instant hit onder Instagram foodies voor wie moderne eetgewoontes ook belangrijk zijn.



Makkelijk en snel
Wholey frozen smoothie bowls zijn eenvoudig en snel te bereiden in de blender. Dit kan met water, kokoswater, plantaardige melk of een sap naar keuze. Met toppings kunnen niet alleen naar wens bepaalde smaken worden toegevoegd, maar ook een lekkere crunch, extra vezels, gezonde vetten, proteïne, mooie kleuren, creatieve vormen en leuke patronen. Denk aan vers fruit, granola, noten, zaden, pitten, kruiden, bloemen, pollen, alles kan. De frozen smoothie bowls zijn ideaal als ontbijt, lunch, snack of vervanger van ijs en geven een echte energieboost.



Pimp je diepvries
Jumbo biedt twee smaakvarianten:

  • Ocean Bowl - Fris en fruitig van smaak met banaan, ananas, courgette, mango, dadels, kokosroom en munt. De spirulina alg geeft de Ocean Bowl zijn intens blauwe kleur.
  • Açaí Bowl - De Açaí Bowl bestaat uit een onweerstaanbare combinatie van banaan, açaí, aardbeien, blauwe bessen, dadels en kokosroom.

Biologische kwaliteit
Wholey gebruikt alleen ingrediënten van de beste biologische kwaliteit, die niet zijn bewerkt of verwerkt met welke chemische middelen dan ook. De ingrediënten worden bij optimale rijpheid geoogst en binnen een paar uur razendsnel ingevroren. 'Flash-freezing' is één van de meest natuurlijke manieren om fruit en groente houdbaar te maken, met behoud van vitamines en mineralen. De verpakking van de bowls is plasticvrij en kan in de papierbak.

Verkrijgbaarheid
Eén verpakking bevat 250 gram en kost €3,49. De Wholey Bowls zijn vanaf 21 juni verkrijgbaar bij de meeste Jumbo winkels en via www.jumbo.com.

Missie
Wholey is opgericht door vier jonge Berlijners. Als voormalige topsporters vonden zij het volgen van een gezond en uitgebalanceerd dieet altijd al heel belangrijk. Maar tussen vergaderingen, intensieve trainingssessies en het gezinsleven door hadden de mannen daar vaak weinig tijd voor. In 2016 stelden ze zichzelf een doel: het ontwikkelen van de lekkerste en gezondste smoothies, om het lichaam snel en gemakkelijk een portie vitamines te kunnen geven. Wholey gelooft in plant power en wil kwalitatieve voeding op ieder moment van de dag makkelijk toegankelijk maken. Naast vier verschillende frozen smoothie bowls (Ocean, Açaí, Tropical en Dragon) biedt Wholey biologische smoothies, vegan shakes en shots.

Klik hier voor een video tutorial.

Publicatiedatum: