Barista verkiest verse biologische volle melk voor het beste melkschuim

Welke melk geeft de beste en de lekkerste melkschuim? De Zeeuwse barista Rob Clarijs weet het antwoord wel: "Verse biologische volle melk", zo vertelt hij tegen De RestaurantKrant. De manier waarop de melk is verwerkt, maakt ook verschil. "Het liefst heeft melk zo min mogelijk bewerkingen ondergaan, dus vers van de koe zou ideaal zijn, maar dat is niet heel praktisch in de horeca. Daarom gebruik ik vaak melk die niet lang houdbaar is, slechts enkele dagen in de koelkast. Dat soort melk is even gepasteuriseerd en niet gehomogeniseerd."

Klik hier om verder te lezen.

Bron: De Restaurant Krant


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven