Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Michel Perridon investeert in energiebesparende Ecostoof

Op Buitenplaats Welgelegen te Rotterdam tekenden op 10 juni j.l. Michel Perridon van Dragon Investment en Caro Niestijl en Iris van de Graaf van Ecostoof B.V. een aandeelhouders overeenkomst. Dragon Investment participeert hiermee voor 30% in Ecostoof B.V. Eerder dit jaar was het drietal op televisie te zien tijdens een Dragon’s Den uitzending. Met de investering en de expertise van Michel Perridon gaat Ecostoof versneld uitbreiden naar de rest van Europa.

De Ecostoof is de oude hooikist in een nieuw jasje. Een eeuwenoude bereidingswijze om maaltijden op lage temperatuur te garen zonder energie. Ondernemers en ingenieurs Caro Niestijl en Iris van de Graaf bedachten de Ecostoof en bijbehorend receptuur omdat ze een duurzame en makkelijke manier van koken wilden ontwikkelen. De Ecostoof bespaart 30% van de energie voor koken. 

Versnelling en CO2 besparing door Dragon’s Investment investering
Ecostoof behaalde de afgelopen twee jaar ca. €100.000 omzet en gaat nu uitbreiden via Duitsland naar de rest van Europa. Zij hebben meegedaan aan het programma Dragons’ Den op 25 maart j.l. Daar hebben zij investeerder Michel Perridon  bereid gevonden om te investeren. Met de investering en de expertise van Michel verwacht Ecostoof versneld de Europese markt te voorzien van Ecostoven. Op basis van een EU-marktprognose kan door het gebruik van de Ecostoof jaarlijks 828.000 ton CO2 worden bespaard (ter vergelijking: een huishouden stoot jaarlijks gemiddeld direct 7,5 ton CO2 uit volgens Milieu Centraal). 

Voor meer informatie: iris@ecostoof.nl en www.ecostoof.nl 
 
 

Publicatiedatum: