Nieuwe notenrepen zijn overgoten met chocolade

Roobar lanceert een nieuwe range biologische notenrepen die zijn overgoten met een chocoladelaag. De Chocolate Covered range bestaat uit vier smaken:

RooBar Peanut Chocolate Covered is een klassieke combinatie van geroosterde pinda’s en chocolade, de RooBar Almond Chocolate Covered bevat knapperige geroosterde amandelen, de RooBar Coconut Chocolate Covered is een combinatie van een zachte kokosvulling en chocolade en in de RooBar Hazelnut Chocolate Covered geven de geroosterde hazelnoten knapperige bite aan de reep.

De chocolade laag is gemaakt van hoogwaardige cacaomassa, cacaoboter en kokosroom. Verder zijn de repen biologisch, glutenvrij en geschikt voor vegetariërs of veganisten.

De repen van RooBar zijn verkrijgbaar in kleine 30 grams verpakkingen, verpakt per 16 in een doos.

Voor meer informatie: jolein@d-drinks.nl en www.d-drinks.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven