Samuel Levie komt met vervolg op populaire podcast Cheft

Vanaf vandaag is de nieuwe podcast van Samuel Levie en Dag en Nacht Media te beluisteren. Het is het vervolg op de populaire culinaire podcast Cheft, de populaire culinaire podcast van Hiske Versprille die in 2018 werd gelanceerd. In ‘Het Laatste Avondmaal’ ontvangt Samuel Levie vrienden waarmee hij een gerecht met een bijzonder verhaal kookt. Van de ultieme Surinaamse kip tot chocoladepuree van gefermenteerde kastanjes, het komt allemaal in geuren en kleuren voorbij. De eerste gast is Jean Beddington, in de tweede podcast schuift comedian Howard Komproe aan. Voor watertandende luisteraars die zelf aan de slag willen, zijn de recepten van de gasten te vinden online te vinden.

Beste gesprekken in de keuken
In zijn eigen keuken ontvangt Samuel Levie de komende weken 12 gasten om een gerecht te koken dat voor diegene veel betekent. Onder meer sterrenchef Jonnie Boer (De Librije, Zwolle) komt in één van de afleveringen van ‘Het Laatste Avondmaal’ voorbij, net als culinaire pioniers Alain Caron (Café Caron, Amsterdam) en Joris Bijdendijk (RIJKS en Wils, Amsterdam). Luisteraars ontdekken ook de verhalen achter de laatste avondmalen van Vanja van der Leeden (Gouden kookboek 2019: Indorock), Shirma Rouse (zangeres) en Hiske Versprille (culinair journalist en recensent voor De Volkskrant).

Eerste twee gasten: Jean Beddington, Howard Komproe
Aflevering 1 met Jean Beddington over de voor haar zo nostalgische English pudding staat vanaf 9 juni live, net als aflevering 2 met Howard Komproe die vertelt over zijn ultieme Surinaams kipgerecht.

Elke aflevering deelt de gast van die week een recept op vriendvandeshow.nl/laatsteavondmaal. Het Laatste Avondmaal is een productie van Dag en Nacht Media. Op woensdag 9 juni verschijnen de eerste twee afleveringen op Spotify en Apple podcasts, en daarna wekelijks op woensdag een nieuwe aflevering.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven