Efficiënter zaden, noten en gedroogd fruit verkopen

Self-service dispensers met noten, zaden en gedroogd fruit zijn niet meer weg te denken uit de winkel. Voor de klant is het echter niet eenvoudig te onthouden welke producten hij heeft gekozen. Controle is moeilijk en arbeidsintensief. Daardoor is er veel verspilling en onbedoelde fraude met een lagere omzet tot gevolg. "DIGI heeft daarvoor een oplossing bedacht. De Japanse weegschaalspecialist zorgt ervoor dat uw self-service dispensers meer rendement opleveren", aldus Hans Van Roey.

Wanneer een klant het handvat van de dispenser beweegt om zijn keuze te maken, wordt die keuze automatisch naar de weegschaal gestuurd. De klant ziet dus enkel op de weegschaal wat hij gekozen heeft. "Hierdoor wordt verwarring vermeden, fraude ontmoedigd en wordt het een betere klantenervaring. Want het verschil herkennen tussen jasmijnrijst en basmatirijstrijst is nu eenmaal niet eenvoudig."

"De E-Sense technologie werkt uitsluitend met de nieuwste DIGI-weegschalen. Deze self-service weegschalen zijn uitgerust met de meest vooruitstrevende weegschaaltechnologie om de communicatie met de E-Sense sensoren te verzorgen."

Ontdek de werking in dit filmpje:

Voor meer informatie:
DIGI
marketing@digi.eu 
www.digi.eu 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven