De worsten van Brandt & Levie maken kans op productprijs

De biologische worst van Brandt & Levie maakt deze maand kans om te worden uitgeroepen tot 'Product van de Maand' door MKB-Amsterdam.

De worsten worden duurzaam en biologisch gemaakt. Dat komt dan ook voort uit de belangrijkste missie van de mannen achter Brandt & Levie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Er wordt uitsluitend met goed gehouden (biologische) Nederlands varken gewerkt. De worsten worden gemaakt met een culinaire inslag, in allerlei verschillende soorten en smaken.

Brandt & Levie draait al tien jaar lang helemaal zelfstandig. Eigenaars Geert van Wersch, Jiri Brandt en Samuel Levie zijn chefs en de passie voor het maken van worst is dan ook in de keuken ontstaan. De kunst van het worst maken hebben ze geleerd tijdens een lange reis door Italiƫ. Dat vakmanschap hebben ze mee terug gebracht naar Amsterdam, met een heerlijk en verantwoord product als resultaat.

Bron: MKB Amsterdam


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven