Uber Eats start met bezorging van boodschappen Marqt

Uber Eats start vanaf vandaag met de bezorging van boodschappen van de Nederlandse supermarktketen Marqt. Hiermee is Marqt de eerste supermarkt die zich in Nederland aansluit bij Uber Eats voor het bezorgen van boodschappen. Bestellingen bij Marqt worden binnen 30 minuten geleverd in Amsterdam en Heemstede. 

Het assortiment van Marqt op Uber Eats bestaat uit meer dan 500 van de best verkochte producten, waaronder dagelijkse boodschappen, maar ook borrelhappen, bier en wijn en verse maaltijden. Dit zijn producten van hoge kwaliteit en veelal biologisch.

De producten van Marqt worden direct vers vanuit de winkels bezorgd op de gewenste locatie van de besteller. Thuis, op kantoor, of in het park. 

"We zijn erg enthousiast dat een groot deel van onze klanten hun Marqt boodschappen vanaf vandaag online kan bestellen én deze binnen het half uur thuisbezorgd krijgt. Onze grootste klantenkring bevindt zich in binnenstedelijk gebied; we bezorgen daarom niet vanuit een centraal landelijk punt, maar direct en vers vanuit onze winkels", aldus Jeroen Bouwmans, regiomanager bij Marqt.

Florian Brunsting, general manager a.i. bij Uber Eats: "Met de samenwerking met Marqt maken we het aanbod van Uber Eats nog diverser en wordt het voor iedereen die de Uber Eats app gebruikt in Amsterdam en Heemstede nog makkelijker om ook hun verse dagelijkse boodschappen te bestellen. We zijn er trots op dat Marqt zich als eerste supermarkt aansluit op ons platform."

De producten van Marqt zijn verkrijgbaar van 11:00 tot 19:00 uur en worden geleverd binnen de ring van Amsterdam, in Heemstede en delen van Haarlem. Met de promotiecode MARQTGB krijgen gebruikers de eerste twee weken onbeperkt gratis bezorging.

Voor meer informatie: info@marqt.nl en www.marqt.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven