Nieuwe look voor Belvoir Farm

Het merk Belvoir Fruit Farms, lanceert een compleet nieuwe look. Met zowel een nieuwe verpakking, een nieuwe slogan, als een nieuwe merknaam: Belvoir Farm, toont de natuur in haar echte, onvolmaakte aard. Belvoir Farm ziet de natuur als een plek waar het avontuur begint in plaats van het interieur van een idyllische boerderijkeuken.

Links de oude, rechts de nieuwe look. 

De idyllische en traditionele Belvoir look maakt plaats voor een opvallende, moderne en natuurlijke uitstraling. Natuurlijke dranken, gemaakt volgens traditioneel familierecept met producten uit de natuur: want dat is waar het volgens Belvoir Farm om draait.Premium drinks, crafted with nature
De Belvoir dranken worden al bijna 40 jaar gemaakt op de gelijknamige Belvoir farm, gelegen op het pittoreske Engelse platteland van Leicestershire. Verscholen tussen de wilde hagen en weerbarstige struiken van de vallei van Belvoir worden de smaakvolle siropen en frisdranken nog steeds op deze traditionele wijze gemaakt met bloemen, vruchten en specerijen, vers van eigen land en zonder kunstmatige zoetstoffen, kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Belvoir cordials of Belvoir pressé's?
De pressé's zijn bruisende biologische frisdranken die perfect zijn om direct van te genieten. Naast de frisdranken, heeft het merk ook verrassende siropen, welke voor een groot deel ook biologisch zijn. Deze siropen zijn geschikt om de lekkerste limonades mee te maken, bijvoorbeeld door te mengen met bruisend of plat water. Ideaal om in een waterdispenser te gebruiken, maar ook als ingrediënt voor een heerlijke frisse mocktail of cocktail.

Voor meer informatie: plien@d-drinks.nl en www.d-drinks.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven