Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Complete metamorfose Odin Adelaarstraat

De afgelopen weken is er door heel veel collega's van Odin en allerlei leveranciers hard gewerkt om de Odin winkel in de Adelaarstraat in Utrecht een complete metamorfose te laten ondergaan. In 2018 werd de winkel door Odin overgenomen van Coƶperatie Rio de Bio. Destijds zijn er bij de overname wel wat kleinere aanpassingen gedaan, maar nu was het tijd voor een totale verbouwing. Van zondag 30 mei tot en met vrijdag 4 juni is de winkel daarom gesloten geweest. Nieuwe koelingen en koelcel, nieuwe elektra, nieuwe schappen, andere oven, herindeling van de winkel, schilderwerk en puiplan: alles is gedaan. Zaterdag 5 juni is de winkel weer open gegaan.

"De reacties van de klanten waren positief. Als tegemoetkoming voor het ongemak was er lekkers en een kleine attentie voor hen. Maar het belangrijkste: ze kunnen vanaf nu boodschappen doen in een frisse, eigentijdse winkel die er weer jaren tegen kan", aldus Merle Koomans van den Dries.

Voor meer informatie: info@odin.nl en www.odin.nl 

Publicatiedatum: