Waldkorn wordt bio dankzij Bio Bakkerij De Trog

Bio Bakkerij De Trog en CSM Ingredients, de producent van Waldkorn, brengen samen vier bio-afbakbroodjes op de markt. Pavés, bolletjes, breekbrood en een baguette. Bio Bakkerij De Trog vermarkt de Waldkorn Bio Desem-broodjes in de Benelux vanaf 1 juni en legt de focus op biospeciaalzaken waar ambacht en foodservice hoog in het vaandel worden gedragen. Waldkorn bespeelt nu dus ook de markt van ambachtelijke afbakbroodjes met een bio-label.

Steeds bewuster
De kreet om bio wordt steeds luider en dat is Waldkorn niet ontgaan. Waldkorn, een merk van CSM Ingredients, streeft steeds productverbeteringen na en heeft strenge kwaliteitseisen. Dankzij de samenwerking met Bio Bakkerij De Trog brengt Waldkorn niet alleen bio- maar ook desembrood op de markt. Bovendien zijn de pavés, het breekbrood en de baguette vegan.

Bolletjes en Pavés.

Bio: unieke toevoeging door Bio Bakkerij De Trog
Bio Bakkerij De Trog gebruikt enkel biologische grondstoffen en past ambachtelijke bakprocedés toe. De bakkerij heeft een eigen desemcultuur, waardoor het brood extra smaak en alle tijd krijgt om te rijzen. Het langere bakproces, het gebruik van natuurlijke producten en de toevoeging van steengemalen volkorenmeel geven de nieuwe Waldkorn-broodjes een bio-label en eigenheid in smaak.

Breekbrood en baguette.

Dezelfde unieke smaak van Waldkorn Classic
Waldkorn-bakkers kiezen bewust voor de heerlijke granen- en zadenmengelingen en bakken hun brood met veel vakmanschap en ambacht. De broden zijn luchtig en vol van smaak. 

4 bio-broodjes, voor elk moment van de dag
De 4 varianten van Waldkorn bio Desem zijn verpakt in een zuurstofarme verpakking, waardoor ze lang houdbaar zijn. In het assortiment: pavés, zachte bolletjes, breekbrood en een baguette. De Waldkorn Bio Desem-broodjes zijn beschikbaar vanaf 1 juni in de Benelux via Bio Bakkerij De Trog.

Voor meer informatie:
Bio bakkerij de Trog
Rozendaalstraat 65
8900 Ieper
+32 (0)57 485419
info@detrog.be 
www.detrog.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven