"Gesproken over onze visies - hij was er nu toch"

Jumbo-topman Frits van Eerd bezoekt 't Schop

Tholen - Biologische Boerderij 't Schop in Hilvarenbeek heeft afgelopen dinsdag Jumbo-topman Frits van Eerd op bezoek gehad. Hij was op het bedrijf aanwezig voor opnames voor een podcast-reeks over voedseltransitie die gemaakt wordt door Bart Jan Cune (AudioMakers), in opdracht van de provincie Noord-Brabant. Hierin gaan uiteenlopende duo's in gesprek over hun visie op voedseltransitie. Biologische Boerderij 't Schop vormt het decor voor deze podcasts.

Bart van den Broek, die 't Schop sinds 2017 samen met zijn ouders Jan en Cécile runt, vertelt: "We werken hier heel graag aan mee. De locatie moest vooral sfeer ademen en hiervoor kwamen ze bij onze multifunctionele boerderij uit. We geven de deelnemers steeds een rondleiding en onze boerderij en onze visie komt in veel van de gesprekken terug."

Bart maakte van de gelegenheid gebruik om buiten de opnames met de Jumbo-topman in gesprek te gaan. "Waarom niet? Hij was er nu toch en het is niet zo dat je hem dagelijks te spreken krijgt. We hebben gesproken over onze visies en hebben onze mening kunnen geven over de voedseltransitie en hoe wij dit voor ons zien. Frits schetste ons zijn toekomstvisie en vertelde over zijn ideaalbeeld, maar daarvoor moet nog heel veel veranderen in de samenleving. We zijn er met z'n allen van overtuigd dat de toekomst heel veel zal brengen. Dit gesprek is een erg mooi voorbeeld van 'small business meets big business'."

De programmamaker plaatste dinsdag 25 mei de volgende foto van 'zijn studio deze weken' op Instagram.

Voor meer informatie: 

Biologische Boerderij 't Schop
Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
013 5056156
info@hetschop.nl 
www.hetschop.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven