Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede Weleda City Spa in Duitsland geopend

Weleda heeft op 27 mei een nieuwe City Spa in Duitsland geopend. Na de succesvolle start in verschillende Nederlandse steden en de eerste Duitse City Spa in Hamburg, volgt nu Stuttgart als tweede Duitse locatie.

Naast de klassieke behandelingen biedt de City Spa speciaal ontwikkelde holistische behandelingen, ontwikkeld door een team van deskundigen op het gebied van cosmetica, massage en integratieve geneeskunde. Weleda accentueert het interieurontwerp ook zorgvuldig met regionale materialen die in overeenstemming zijn met de hoge kwaliteits- en duurzaamheidscriteria van het bedrijf.

De regels van de huidige Corona-verordening zijn van toepassing op het bezoek aan het kuuroord. Een afspraak kan alleen vooraf worden geboekt en er moet een bewijs van een negatieve sneltest, een bewijs van vaccinatie of een bewijs van genezing worden overlegd.

Voor meer informatie: www.weleda.de

Publicatiedatum: