Hugger Bag helpt voedselverspilling te voorkomen

"Zeer veelzijdig duurzaam verpakkingsproduct"

Tholen - Het merk Food Huggers is al geruime tijd verkrijgbaar via Eco warehouse. De in Barneveld gevestigde distributeur van duurzame non-foodproducten meldt dat er een nieuw product van Food Huggers opgenomen is: de Hugger Bag. Ellen Visser: "Deze siliconen 'bag' hebben we met name opgenomen voor klanten die wel een stap naar duurzaamheid willen zetten, maar niet willen inleveren op gemak."

Ellen vertelt dat Food Huggers sinds 2013 bestaat en dat de oprichters oplossingen willen bedenken en ontwerpen die duurzame gewoonten gemakkelijk en leuk maken, zonder concessies te doen aan gemak of stijl. "Daar past de Hugger Bag prima tussen. Hij is heel handig in gebruik. Het is een zeer veelzijdig duurzaam verpakkingsproduct. Je kunt er je lunch in vervoeren, je kunt er voorraad in bewaren, het is geschikt voor in de koelkast en de vriezer. Ook is hij gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser. De zak is voorzien van de typische Food Hugger sluiting en daarmee zelfs geschikt om soep in te bewaren."

De Hugger Bag is verkrijgbaar in twee verschillende maten: 400 en 900 milliliter. De diverse kleuren zijn 'Jade Solid' (niet doorzichtig), 'Champagne Frost' en 'Juniper Clear'. De laatste twee zijn transparant. Hij is gemaakt van 100% platinum siliconen en is BPA vrij.

Op de website van Eco warehouse staat dat de Hugger Bag ontworpen is om je het gemakkelijk te maken.

  • staat rechtop
  • gemakkelijk te sluiten
  • gemakkelijk te vullen
  • gemakkelijk vanuit te schenken
  • gemakkelijk schoon te maken
  • gemakkelijk af te drogen

In dit filmpje is te zien hoe de sluiting van de Hugger Bag werkt:

Voor meer informatie:
Ellen Visser
Eco warehouse
Zwolleweg 23
3771 NR Barneveld
+31 (0)342 480000
+31 (0)6 2274 4757
ellen@ecowarehouse.nl 
www.ecowarehouse.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven