En verbeterde huisstijl, meal kits, verpakkingen op maat...

Nieuw van ONOFF: bio groene chilisaus en mango chilisaus

Een verbeterde huisstijl, nieuwe woksauzen, meal kits, en aangepaste verpakkingen voor klanten die over een flinke voorraad currypasta willen beschikken of thuiskoks die juist een verpakking wensen waarin precies genoeg woksaus voor één maaltijd zit. Dat zijn in het kort de veranderingen die ONOFF liefhebbers de komende maanden gaan zien.

In december kondigde oprichter Onno Stienen van ONOFF al in Biojournaal aan dat er van alles stond te gebeuren. Hij kon er toen nog niet meer over vertellen, maar nu wel. We bellen weer even met Onno in Hua Hin, Thailand.

Jullie hebben niet stil gezeten...
"Klopt, we zitten nooit stil, maar op het moment gebeurt er veel. We willen beter zichtbaar zijn voor onze klanten, dus hebben we een nieuw logo gemaakt, zodat ze onze producten beter herkennen. Ook willen we beter laten zien dat onze producten in Thailand groeien en gemaakt worden. En, misschien nog wel belangrijker, de productnamen staan duidelijker leesbaar op de verpakking. Die verpakking is nu van aluminium en niet meer van plastic, zodat de kleur en smaak van ons product beter bewaard blijft. We denken doorlopend na over hoe we onze biologische woksauzen, soepen en currypasta's aanbieden."

Geef nog eens een voorbeeld?
"We willen dat mensen geen voedsel hoeven te verspillen. Daarom bieden we de bio-woksauzen voor pad thai en sweet & sour nu aan in een zakje van 100 ml, dat is precies genoeg om met zijn tweeën lekker een keer mee te roerbakken. Je bent niet meer verplicht een groter flesje te kopen, je blijft niet met een half zakje saus zitten en hoeft ook niks weg te gooien."

"Ik kan alvast vertellen dat de nieuwe pad thai en sweet & sour verpakkingen worden geïntroduceerd in de weken 18 tot 24 van de Greensprout rondgang. We geven dan 15% introductiekorting op deze producten."

"Voor restaurants hebben we de biologische groene, rode en gele currypasta's nu in een emmertje van 800 gram gedaan. Er zitten 6 emmertjes in een doos, dus de grootverbruikers kunnen even vooruit als ze curry willen gaan maken.”

Dit zijn verbeterde verpakkingen. Komen er ook nieuwe producten?
"Ja, er staan deze zomer twee nieuwe sauzen in de winkelschappen. Een, uiteraard, biologische groene chilisaus en een mango chilisaus. In Thailand serveren ze de groene chilisaus, gemaakt van jonge groene pepers, bij visgerechten of kip, maar je kunt 'm ook prima als dipsaus gebruiken. De mango chilisaus heeft het pittige van Thaise chilisaus, maar wordt milder van smaak door de combinatie met het zoet van rijpe mango's."

Dat is deze zomer, en daarna?
"We zijn druk bezig met het maken van complete meal kits voor mensen die wel Thais willen eten maar geen zin of tijd hebben om te koken. De curry, noedels en kruiden zitten er al in, dus je hoeft alleen zelf wat verse groenten of vlees of tofu toe te voegen. Al met al eet je dan binnen 10 minuten Thais. Handig als je een keer wat sneller je eten op tafel wilt hebben, kun je altijd de dag erna weer uitgebreid koken. Ik wil er nog wel bij zeggen dat alles wat we maken de authentieke Thaise smaak moet hebben, daar letten de Thai met wie ik kook en proef heel erg op. Mooi meegenomen is dat al onze producten nu biologisch en vegan zijn."

Voor meer informatie: onno@onoffspices.nl en www.onoffspices.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven