"Biologische zuigelingenvoeding en opvolgmelk zijn onze populairste producten"

Tholen - "Toen we een bericht kregen van Skal dat ook webshops een biologisch certificaat nodig hebben, hebben we dat meteen in gang gezet." Jakob, eigenaar van de webshop biologische.shop vertelt dat hij de noodzaak van een certificering nooit echt had ingezien, maar toen het eenmaal nodig was, was het zo geregeld. "Bij ons is alles te traceren. We kunnen ook tot op de klant nauwkeurig zien waar de producten heengaan", legt hij uit. 

Nieuwe naam
Biologische.shop bestaat nu een goed jaar, maar de webshop is al acht jaar in de lucht onder de naam Cilou.nl. "De nieuwe naam dekt de lading beter", legt Jakob uit. "Ons assortiment is honderd procent biologisch." De webshop biedt zowel voedingsmiddelen als verzorgingsproducten. Zuigelingenvoeding en opvolgmelk is het populairste product, gevolgd door de haarkleuringen van het merk Khadi. Maar ook de producten van De Nieuwe Band vinden gretig aftrek. Van de muesli tot de meel in zakken van 5 kilogram of 25 kilogram. Voor thuisbakkers zijn bulkverpakkingen een uitkomst. Zeker als de grote zakken thuisbezorgd worden. Bedrijven weten de webshop te vinden voor bijvoorbeeld thee en koffie of voor producten die bij hun vaste leveranciers niet te krijgen zijn.

Trouwe klanten
Een trouwe klantenkring weet de biologische webshop inmiddels te vinden. "Er is een heel grote groep vaste klanten. Hun namen herken je op gegeven moment wel en hun bestellingen ook. We leveren aan klanten in Nederland en Vlaanderen en we krijgen daarnaast ook regelmatig bestellingen van Nederlandse expats in Duitsland. Zij komen bij ons voor heel specifieke dingen die in dat land niet te krijgen zijn." 

Een eigen winkel
Jakob werkt samen met een biologische winkel in Leek. De inkopen worden gezamenlijk gedaan, waardoor de winkel niet alles in voorraad hoeft te hebben. Ook kunnen klanten van de webshop hun bestelling in de winkel afhalen. Als eigenaar van de webshop heeft Jakob weinig contact met zijn klanten. Daar zou in de toekomst weleens verandering in kunnen komen. "We hopen in de toekomst ergens een eigen winkel te openen."

Voor meer informatie:
biologische.shop
klantenservice@biologische.shop
www.biologische.shop


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven