Pelle en Arjan Nijdam heropenen Ekoplaza Heerhugowaard op een nieuw adres

"Blikvanger aan de voorkant van het winkelcentrum"

Tholen - Ekoplaza Heerhugowaard is verhuisd naar Middenwaard 116. De nieuwe verswinkel is woensdag 2 juni officieel geopend. De nieuwe eigenaren zijn Pelle en Arjan Nijdam, de winkel in Heerhugowaard is de vierde Ekoplaza die zoon en vader gaan runnen. "Eind maart hebben we de winkel officieel overgenomen. Daarna zijn we meteen aan de slag gegaan om de verhuizing naar de voorkant van het winkelcentrum te realiseren. De winkel is nu echt een blikvanger en we beschikken over een grote parkeerplaats. Daarom hopen we de winkel echt een impuls te kunnen geven", vertelt Arjan.

Het team tijdens de opening. Foto: Emil de Jong 

Foto: Emil de Jong  

"Pensioen komt later wel"
Hij geeft aan dat de winkel op hun pad kwam toen Annemarie de Beurs besloot om de winkel te gaan verkopen. "De verhuurder wilde graag dat de winkel ging verhuizen naar de voorkant van het winkelcentrum. De bestaande winkel staat aan de achterkant, los van het winkelcentrum en daar wil de verhuurder appartementen gaan bouwen en dus de winkel verplaatsen. Dus, toen stonden alle seinen op groen, we zijn eind maart gestart, maar vandaag is de echte start. Pelle geeft leiding aan de dagelijkse operatie en ik ben meer op de achtergrond, pensioen komt later wel."

Pelle en Arjan in de winkel, het weekend voor de opening. Foto: Emil de Jong 

Focus op vers
Arjan vertelt dat ze zich er op verheugen om de winkel met nieuwe energie vorm te geven. "Deze winkel heeft echt een boost nodig. Hij bestaat al 45 jaar en is daarmee één van de oudste winkels in deze omgeving. Op deze mooie historie willen wij graag voortbouwen en samen met het winkelteam en alle leveranciers van de hernieuwde winkel een groot succes maken."

Veel lokaal en vers aanbod in de nieuwe winkel. Foto: Emil de Jong  

Hij geeft aan dat ze ook deze winkel op hun eigen manier zullen runnen, met veel vers en lokaal aanbod. "Ook deze winkel runnen we op onze eigen manier, met veel vers en lokaal aanbod." De winkel is ingericht in de nieuwste vorm van de biologische supermarktformule, met nog meer aandacht voor lekker eten. Veel biologisch vers, maaltijden en gemak. Ruim twee derde van de winkel bestaat uit vers-assortiment.

Foto: Emil de Jong 

Winkel nr. 4
Het is dus de vierde winkel van Pelle en Arjan. "We waren er niet direct naar op zoek. Pelle is in 2015 vennoot geworden in mijn winkel in Schoorl, na een grote verbouwing dat jaar ging het erg goed, een enorme schwung aan de winkel, die toen erg verouderd was. In 2018 is Pelle ook vennoot in Alkmaar geworden, nadat mijn compagnons in Alkmaar, Jan Derk en Ida de Boer van Schaik na 17 jaar een nieuwe Ekoplaza in Heemstede startten. Een jaar later kwam de nieuwe Ekoplaza in Heiloo te koop, in ons marktgebied, dus dat konden we niet laten schieten. En nu kwam deze winkel voorbij en hebben we deze kans met beide handen aangegrepen."

Voor meer informatie:
Pelle en Arjan Nijdam
Ekoplaza Heerhugowaard
Middenwaard 116
1703 SH Heerhugowaard
+31 (0)72 5717780
heerhugowaard@ekoplaza.nl 
www.ekoplaza.nl 
Facebook


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven