Marion Pluimes: "Nieuwe manier om mijn kennis te delen"

Leer volwaardig vegetarisch koken met cursus op Instagram

Tholen - 'The Loffly Chef' Marion Pluimes heeft deze coronatijd aangegrepen om eens iets heel nieuws uit te proberen. Ze heeft een Instagram-cursus ontwikkeld. Tijdens de Veganchecklist Cursus leren cursisten online hoe ze volwaardig vegetarisch kunnen koken. "Ik vind het zonde om de kennis die ik heb opgebouwd niet te delen. Een cursus geven via instagram is één van de nieuwe manieren dit te doen. Inmiddels hebben ruim 80 deelnemers deze cursus enthousiast gevolgd. Het is tot nu toe erg leuk en ik blijf de cursus al doende steeds aanpassen", aldus Marion, die meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van natuurvoeding heeft.

Na het volgen van deze cursus weet de cursist precies welke vegetarische combinaties je kunt maken om een volwaardige en uitgebalanceerde maaltijd samen te stellen, benadrukt ze. "De waarde van de kennis die erin zit is best hoog. Het gaat om een achtdaagse cursus, waarbij de deelnemer elke dag een filmpje en informatie ontvangt over vegetarische voeding. Ook kan men uiteraard vragen stellen en ik sluit elke sessie af met een live Q&A", vertelt Marion.

Marion Pluimes

Meedoen aan de cursus kost de cursist zo'n 20 tot 30 minuten per lesdag. "Ik post elke cursusdag wat informatie met extra uitleg. En in de Stories komt het nodige voorbij. De cursist krijgt een inlogcode waarmee zij gedurende 30 kijkdagen op elk gewenst moment kunnen inloggen in het besloten instagram-account."

Op de website van De Groene Kookacademie staat de volgende checklist voor potentiële deelnemers:

Herken jij je hierin? Dan is deze cursus wat voor jou!

  • Je bent al een tijd vegetariër, maar weet niet goed of je wel voldoende voedingsstoffen binnen krijgt
  • Je bent al gewend vegetarische gerechten te bereiden en bent op zoek naar nieuwe inspiratie
  • Je wilt minder vlees eten, maar weet niet zo goed hoe
  • Je wilt gezond vegetarisch koken
  • Je denkt regelmatig; wat moet ik nu weer eten?
  • Je wilt meer leren over vegetarisch eten
  • Je wilt gemakkelijk en goed vegetarisch leren koken

Geïnteresseerden die zich nu aanmelden ontvangen nog een extraatje, zo geeft Marion aan. "Als je je nu aanmeldt ontvang je ook een superleuke live online kookles als bonus. Zo kun je toepassen wat je hebt geleerd en gaan we samen aan de slag om een heerlijke maaltijd te maken."

Voor meer informatie:
Marion Pluimes
+31 (0)6 1565 7684
marion@pluimes.nl 
www.groenekookacademie.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven