Anne&Max opent 21e vestiging in Den Bosch

In juli 2021 opent Anne&Max haar 21e vestiging in Den Bosch. Anne&Max zal zich vestigen in een karakteristiek pand aan het water aan de Oude Dieze 25. Ondanks de huidige situatie blijft Anne&Max groeien. De ondernemers achter Anne&Max vinden dat je juist nu moet investeren en helpen de dromen uit te laten komen van enthousiaste ondernemers. Dit wordt Anne&Max haar derde vestiging in de provincie Brabant.Rob & Laura
Rob Kunstt is de enthousiaste ondernemer van deze nieuwe Anne&Max vestiging. Als echte Brabander is Rob een Bourgondiër en carnavalsvierder in hart en nieren. Zijn Indische kant waar eten en drinken centraal staan hebben een grote invloed gehad op de keuze voor het openen van een Anne&Max. Laura Sauvé is Rob zijn partner en zij is degene die hem volledig steunt in dit proces. Ze is actief betrokken bij het voortraject en zal ook na de opening gedeeltelijk meedraaien. Rob en Laura kijken het meeste uit om straks iedere gast te kunnen laten genieten van heel veel kleine geluksmomentjes met alles wat Anne&Max te bieden heeft want daar doe je het uiteindelijk voor. Rob: "Gastvrijheid, creativiteit en pionieren zit in mij als persoon, zoiets kan je niet aanleren."

Oude dieze
Het pand aan de Oude Dieze is uniek. Dit iconische pand is omringd door de vaarwateren van de Binnendieze. Het grenst aan de ene kant aan natuurgebied de Bossche Broek en aan de andere kant aan het bruisende stadscentrum. Er is naast een huiskamer ook een tuinkamer, een ruim terras, werkplekken en een ruimte om te vergaderen of workshops te organiseren.Meer dan een glimlach
Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, bio, huisgemaakt en vooral lekker ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. Bij Anne&Max staan wij écht in contact met de producenten van onze mooie producten. Elke producent heeft het behoud van mens en natuur hoog in het vaandel staan. Dit kan in de vorm zijn van het planten van bomen om de carbon footprint te verlagen of het werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zodat alles wat goed smaakt ook goed voelt.

Groene groeistrategie
Anne&Max wil uitgroeien tot een toonaangevende (inter)nationale keten van huiskamers om zoveel mogelijk mensen binnen de doelgroep op elk moment van de dag, on-en offline, op positieve wijze te verbinden; gasten, buurtbewoners, medewerkers en leveranciers.

Anne&Max breidt het biologische, fairtrade en lokaal gesourcede assortiment verder uit en dringen het gebruik van plastic verpakkingen terug. De keten werkt zo veel mogelijk samen met lokale bedrijven, die eerlijk biologisch eten produceren en/of een MVO-bedrijfsvoering hebben.

In een periode van 5 jaar wil Anne&Max gegroeid zijn tot het aantal van 50 vestigingen. Anne&Max is hard aan het groeien, de eerste vestiging van het jaar is geopend en daar blijft het zeker niet bij.

Voor meer informatie: anne@annemax.nl en www.annemax.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven