"Soms heb je een merk dat mensen uit je handen trekken"

Moonwater 'has landed'

Tholen - Moonwater is geland in de Benelux. De drankjes van dit Spaanse merk worden vanaf nu door Brandplant in Nederland, België en Luxemburg gedistribueerd. "Moonwater has landed", meldde Dirk Schnellen een paar dagen geleden op LinkedIn. "Het water dat ze voor Moonwater gebruiken wordt wanneer het volle maan is gewonnen uit een natuurlijke bron in Spanje. Verder bevat het alleen water, biologisch vruchtensap en het is licht sprankelend", vertelt Erik van Gangelen namens Brandplant.

De drankjes van Moon Drinks zijn officieel bio-gecertificeerd. "De producent heeft de missie om een echt natuurlijk drankje te produceren. Met onze hulp zijn ze definitief naar biologisch geswitcht. Er zit een heel leuk team met blije mensen achter dit merk en dat proef je terug in de drankjes. Ze zijn er in geslaagd om op basis van heel pure ingrediënten iets heel lekkers te maken."

De eerste reacties zijn veelbelovend, kan Erik melden. "We hebben al zoveel positieve reacties gekregen op deze drankjes. Soms heb je een merk dat mensen uit je handen trekken, dit is daar een duidelijk voorbeeld van." 

Er zijn vier varianten Moonwater: de groene met Limoen & Gember, de rode met Bloedsinaasappel & Granaatappel, de oranje met Mango & Mandarijn en de paarse met Blauwe bessen & Bosbessen. Erik: "Alle 4 de smaken zijn oprecht lekker. Waar ik bij onze andere merken altijd wel een uitgesproken favoriet heb, kan ik tussen deze smaken echt niet kiezen." 

Het gaat om een 'water met biologisch fruitsap', geen water met een smaakje dus. "Een hele nieuwe categorie! Het drankje is 100% natuurlijk, laag in suiker, bevat weinig calorieën - >15 kcal per 100 ml -en is heerlijk verfrissend. Dit opent ook deuren bij bijvoorbeeld sportverenigingen. Zo hebben de eerste golfclub, zwemvereniging en hockeyclub in de buurt het al opgenomen. Ook vanuit de horeca is er veel interesse. Het is al verkrijgbaar bij Vegan Fresco in Amsterdam en online via de Vegan Pizza Bar in Rotterdam." Verder noemt Erik diverse winkels waar de drankjes al in het schap staan, waaronder Gimsel, Ekoplaza Wassenaar, Ekoplaza Rotterdam (Nieuwe Binnenweg en Lusthof) en Ekoplaza Nachtegaalstraat (in Utrecht). 

Voor meer informatie:
Erik van Gangelen
Brandplant
Goudsesingel 52-214
3011 KD Rotterdam
06 34016551  
grow@brandplant.nl  
www.brandplant.nl  
www.moonwaterdrinks.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven