Nina Kamp, The Nice Company:

"Onze ingrediënten zijn niet alleen biologisch, maar ook zoveel mogelijk lokaal geteeld"

De smaak Mango zal niet snel toegevoegd worden aan het assortiment van Nice. "Mango groeit niet alleen in landen ver hiervandaan, maar er is ook veel water nodig om ze te telen. Dat zijn voor ons redenen om er geen ijs van te maken", legt Nina Kamp uit. Business Insider sprak met de oprichtster van het ijsjesmerk, over wat er in de ijsjes zit en hoe je een duurzaam bedrijf runt.

Voor de ijsjes wordt gebruik gemaakt van van biologische ingrediënten die zoveel mogelijk lokaal worden geproduceerd. Frambozen uit Zeeland, appels uit Flevoland en room en melk uit Nationaal Park Weerribben.

Klik hier om verder te lezen.

Voor meer informatie: sales@thenicecompany.nl en www.thenicecompany.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven