"Mooi dat de voering nu van gerecyclede PET-flessen gemaakt is"

EU-distributie Fluf in handen van Eco warehouse

Tholen - Lunchtassen en -zakjes gemaakt van GOTS-gecertificeerd katoen met een binnenkant van gerecyclede PET-flessen. Dit is waarin het Canadese merk Fluf bags gespecialiseerd is. De distributie van Fluf bags in Europa is vanaf nu in handen van Eco warehouse, de in Barneveld gevestigde distributeur van duurzame non-foodproducten. "We zijn heel blij met deze toevoeging. Omdat het merk grotendeels gericht is op kinderen, kan Fluf bags ons net weer een ander type klant brengen", vertelt Ellen Visser namens Eco warehouse.

Snack Sacks zijn er met en zonder rits.

Ze heeft veel waardering met hoe het merk met duurzaamheid omgaat. "Ik ben al een paar jaar met ze in contact. Vroeger was de voering gemaakt van polyester, nu van gerecyclede PET-flessen. Een mooie stap. Ook gebruiken ze enkel GOTS-gecertificeerd katoen. De producten worden in India geproduceerd. Ik ken de eigenaar van de fabriek persoonlijk, dus weet dat het goed zit."

De Lunch Bags hebben een vrolijke bedrukking.

Het merendeel van de Lunch Bags en Snack Sacks zijn voorzien van een vrolijke bedrukking. "Daardoor zijn kinderen erg te spreken over het merk. We hebben het hier ook getest met het zoontje van de general manager. Hij nam pasgeleden de Lunch Bag met de afbeelding van de haai mee naar school en kreeg erg enthousiaste reacties van zijn klasgenootjes." Er zijn ook Snack Mats verkrijgbaar, eentje met rits en eentje zonder.

Voor meer informatie:
Ellen Visser
Eco warehouse
Zwolleweg 23
3771 NR Barneveld
+31 (0)342 480000
+31 (0)6 2274 4757
ellen@ecowarehouse.nl 
www.ecowarehouse.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven