Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Kirsten Toeset, De Kleine Keuken

"Ik ging elke maandag zelf naar Groningen om de producten te produceren"

Ondernemen is geen rechte lijn van A naar B, weet Kirsten Toeset van de Kleine Keuken als geen ander. Als kind was ze enorm leergierig, barstte ze van de energie en wilde ze de wereld veranderen. Haar carrière bij Unilever leerde haar dat niet snelle groei, maar intrinsieke motivatie en bezieling nodig zijn om op je eigen manier je pad te kunnen volgen.

Toen haar jongste dochtertje haar eerste hapjes ging eten, schrok ze zich te pletter van wat er in de supermarkt verkrijgbaar was. Dit was voor haar het startsein iets te gaan maken waar ze heel veel energie van kreeg. Inmiddels zijn de 100% biologische producten van de Kleine Keuken te vinden in supermarkten door heel Nederland en adviseren ze ouders en opvoeders bij het maken van de beste keuze voor hun kinderen op het gebied van voeding en verzorging.

Kirsten is te gast in de podcast Leaders in Progress en vertelt daar over hoe ondernemerschap je afpelt tot je essentie, over het vinden van je kracht ondanks tegenslagen en kritiek en over constant blijven resoneren met je eigen intenties.

Klik hier om de podcast te luisteren.

Bron: Leaders in Progress


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven