"Heerlijke toevoeging aan een tafel vol mezze"

Nieuw van Florentin: Hummus Kalamata Olijven

Tholen - De zomermaanden komen er aan. Een mooi moment voor de introductie van een nieuwe hummus-variant, dachten ze bij Florentin in Mijdrecht. De nieuwkomer is de Hummus Kalamata Olijven. Hij ligt vanaf 1 juni in de schappen bij Ekoplaza en Odin Estafette.

De nieuwe smaak hummus bevat maar liefst 62% kikkererwten, 13% sesampasta (tahini) en 10% Kalamata olijven. "Deze Hummus Kalamata Olijven past perfect in het Florentin-assortiment met authentieke Mediterrane smaken en is een heerlijke toevoeging voor aan een mezze-tafel. De hummus is uiteraard ook erg lekker als beleg of dip of gebruik ‘m eens als een topping  op een pizza, weer eens wat anders", vertelt Monique van der Meer namens Florentin. 

De producent probeert voornamelijk ingrediënten uit Europa te gebruiken. De kikkererwten die de basis vormen van deze hummus zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Italië. En de Kalamata olijven uit Griekenland. "Deze olijven groeien aan de Kalamon olijfbomen."

De Hummus Kalamata Olijven is veganistisch en glutenvrij.

Voor meer informatie:
Monique van der Meer
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
06 15921452
mvandermeer@obelaglobal.com 
www.florentin-bio.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven