Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Heerlijke toevoeging aan een tafel vol mezze"

Nieuw van Florentin: Hummus Kalamata Olijven

Tholen - De zomermaanden komen er aan. Een mooi moment voor de introductie van een nieuwe hummus-variant, dachten ze bij Florentin in Mijdrecht. De nieuwkomer is de Hummus Kalamata Olijven. Hij ligt vanaf 1 juni in de schappen bij Ekoplaza en Odin Estafette.

De nieuwe smaak hummus bevat maar liefst 62% kikkererwten, 13% sesampasta (tahini) en 10% Kalamata olijven. "Deze Hummus Kalamata Olijven past perfect in het Florentin-assortiment met authentieke Mediterrane smaken en is een heerlijke toevoeging voor aan een mezze-tafel. De hummus is uiteraard ook erg lekker als beleg of dip of gebruik ‘m eens als een topping  op een pizza, weer eens wat anders", vertelt Monique van der Meer namens Florentin. 

De producent probeert voornamelijk ingrediënten uit Europa te gebruiken. De kikkererwten die de basis vormen van deze hummus zijn bijvoorbeeld afkomstig uit Italië. En de Kalamata olijven uit Griekenland. "Deze olijven groeien aan de Kalamon olijfbomen."

De Hummus Kalamata Olijven is veganistisch en glutenvrij.

Voor meer informatie:
Monique van der Meer
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
06 15921452
mvandermeer@obelaglobal.com 
www.florentin-bio.com