Registratie open voor Organic Produce Summit 2021

Retailer en algemene registratie voor Organic Produce Summit 2021 is nu open voor het live en in-person evenement dat wordt gehouden op 15-16 september in het Hyatt Regency Hotel in Monterey (VS).

Na de annulering van de top van vorig jaar als gevolg van de pandemie, zal OPS 2021 worden gehouden als een in-persoon evenement en behoudt een vergelijkbaar format als eerdere OPS's, met inbegrip van een informatieve reeks educatieve sessies, boeiende keynote presentaties en een uitverkochte vakbeurs met meer dan 130 biologische telers, verladers en bewerkers uit Noord-Amerika. Bovendien krijgen retailers en inkopers de kans om een bezoek te brengen aan enkele van 's lands grootste en meest gerespecteerde organisaties voor biologische versproducten.

Susan Canales, voorzitter van Organic Produce Summit: "We zijn verheugd om terug te keren met een in-person OPS na de annulering van het evenement van vorig jaar. We hebben in het afgelopen jaar niets dan enorme steun en respons ontvangen van de biologische gemeenschap en kunnen niet wachten om iedereen weer in levende lijve te zien. We stellen een dynamisch programma samen met impactvolle en relevante educatieve sessies over belangrijke onderwerpen in de sector en een paar keynote presentaties van leiders in de biologische retail. Hoewel de onderdelen van het evenement nog niet zijn afgerond terwijl het land steeds open gaat na de pandemie, zijn we ons ervan bewust dat de gezondheid en veiligheid van al onze deelnemers van het grootste belang is en we zullen de staats- en lokale richtlijnen volgen bij het samenstellen van het evenement van dit jaar."

Registratie voor OPS 2021 door retailers en algemene bezoekers kan  hier

Voor meer informatie:
Kelli Runge
Organic Produce Summit
+1 831 884 5092
kelli@organicproducesummit.com 
www.organicproducesummit.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven