Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GLÜX nu ook in biologische low-alcohol gin–based summer edition

Eind vorig jaar is GLÜX bio-punch in Nederland geïntroduceerd. 's Werelds eerste biologische low-alcohol gin-based punch was een succes, deze GLÜX bio-punch was dan ook in no-time uitverkocht. In navolging hierop lanceert distilleria Walcher nu GLÜX bio summer edition (22% vol.). De combinatie citrus, gember en zomerfruit zoals aardbeien en frambozen zorgt voor een ware smaakexplosie.

GLÜX is het nieuwste product van distilleerder Matthias Walcher. Walchers kwaliteitseisen zijn streng en er wordt nooit bezuinigd op ingrediënten. Alleen het beste van het beste komt door de keuring om unieke smaken te kunnen creëren, een instelling die kenmerkend is voor alle producten van distilleria Walcher. Walcher heeft voor deze Glüx summer edtion uitsluitend biologische ingrediënten gebruikt. Dit doen zij uit veel respect voor de natuur. Niet alleen vanwege het duurzame aspect, maar vooral omdat dit veel lekkerder smaakt. 

Let's go NOLO
Trendwatchers zijn het erover eens NOLO is dé trend van 2021. No (alcoholvrij) en Lo (alcoholarm), Glüx past perfect in de tweede categorie alcoholarm met slechts 22%. Een normale gin bevat al snel 40% alcohol. Mix je Glüx bio Summer Edition in de juiste verhouding, dan komt deze low-alcohol zomerse GT per glas uit onder de 10%. Lekker licht, fris zoet en gin- based. 



Consumentenadviesprijs Glüx bio summer edition: 23,95 euro, voor inkoopprijzen horeca neem contact op met Branding Trends.

Perfect serve
Glüx bio- summer edition is het lekkerst wanner hij koud wordt geserveerd. Vul een coppaglas met ijsblokjes, meng één deel Glüx bio met twee delen tonic- water. Garneer met aardbeien & frambozen.

Walcher Estate Distillery uit Zuid-Tirol (Noord-Italië) heeft naast Glüx bio al internationale award-winning smaken ontwikkeld: onder andere een échte Amaretto biologico, limoncello biologico en een biologische gin 'la vita è bella'. 

Voor meer informatie: info@brandingtrends.nl en www.brandingtrends.nl 

Publicatiedatum: