Biologische Kamper Terpkaas in BinnensteBuiten

"De boerderij is een mooie plek om mensen te vertellen over voeding en gezondheid"

Zo'n 15 jaar geleden stapte Harry Bruins over op biologische landbouw. Daarnaast besloot hij de melk zelf te verwerken tot producten. Inmiddels is er een ruim assortiment waaraan de hele familie Bruins meewerkt. Een van de producten is de Kamper Terpkaas. In het programma BinnensteBuiten laat Irene zien hoe de rauwmelkse kazen in de terpkelder rijpen. Ze legt uit hoe de vorm van de kaas van invloed is op de smaak.

Klik hier om het fragment terug te kijken.

Voor meer informatie: www.erf1.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven