Platform geeft toegang tot actuele vraag en aanbod AGF

In juni 2021 is het precies 11 jaar geleden dat Daniels OFP B.V. werd opgericht door Peter Daniels om dagelijks biologische groenten te leveren aan Europese pakstations en importeurs in de AGF-sector. Vanuit zowel opdrachtgevers en leveranciers was er behoefte aan transparante en duidelijke communicatie omtrent het aanleveren van AGF-producten. Daniels OFP. B.V. is opgezet met als doel om gehoor te geven aan deze oproep. Het bedrijf biedt dan ook een efficiënte levering van teelt tot aan de opdrachtgever, met één vast aanspreekpunt.

Daniels Sourcing Platform
Het kwam vaak voor dat leveranciers, naast het leveren van specifieke producten waar opdrachtgevers om vroegen, nog meer producten in aanbod hadden. “Op dat moment kon ik hen niet altijd helpen”, aldus de oprichter van het platform. Het Daniels Sourcing platform is zo ontwikkeld dat telers en opdrachtgevers op elk moment van de dag toegang hebben tot de actuele vraag naar en aanbod van AGF.

Telers en opdrachtgevers kunnen zich hiervoor op het platform registreren. Zo kunnen zij, zonder officieel een specifieke vraag of aanbod te plaatsen, het platform laten weten in welke product(en) zij telen of interesse hebben. Na de registratie komen zij vervolgens in het brede netwerk van het bedrijf terecht. “Het voordeel van registreren is dat gebruikers automatisch een bericht ontvangen als er op het platform een vraag of aanbod wordt geplaatst. Mocht er bijvoorbeeld weer een situatie voor komen waar een teler meer product(en) in aanbod heeft dan kan het platform zijn netwerk doorzoeken om een geschikte match te vinden: een win-winsituatie voor zowel leverancier als opdrachtgever.”

Transparantie
“Wat Daniels Sourcing Platform bijzonder maakt en anders dan andere bedrijven is de transparantie”, vertelt Peter. “Zodra er een match is ontstaan, krijgen de opdrachtgever en leverancier inloggegevens naar het in eigen beheer ontwikkelde Extranet van het bedrijf. Via deze webapplicatie biedt ons de mogelijkheid om orders compleet op te volgen en alle details direct in te zien, inclusief alle administratie documenten. Met deze gelegenheid geven wij volle transparantie in informatievoorziening aan onze klanten.”

Voor meer informatie:
Daniels OFP B.V.
+31 (0) 76 7113927
info@danielsofp.eu 
www.danielssourcingplatform.eu
www.danielsofp.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven