100% natuurlijk, 0% dierlijk vet

Nu ook wasverzachters van Seepje

'Sandelhout en Perzik' en 'Pioenroos en Cederhout'; dit zijn de geuren van de twee nieuwe wasverzachters die Seepje heeft ontwikkeld. De wasverzachters zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zonder dierlijk vet.

Een groot deel van de slijtage van wasgoed vindt in de trommel plaats. Denk aan verkleuren, krimpen of scheuren… Doordat wasverzachter een beschermend laagje om de vezels van het wasgoed legt, is het minder kwetsbaar voor slijtage in de trommel. Dit zorgt voor zo'n 35% minder vezelverlies. Zo blijft de was langer mooi, komen er minder microvezels in de natuur terecht en gooien we met z'n allen minder weg.

  • Beschermt tegen rekken, scheuren en slijtage van vezels
  • Kleuren blijven langer mooi
  • Zacht wasgoed, minder kreukels en gemakkelijk strijken

100% natuurlijk, 0% dierlijk vet
Weinig mensen weten 't, maar er zit een dikke vette dierlijke verrassing in veel reguliere wasverzachters. Ingrediënten met het woordje 'tallow' erin, zijn gemaakt van dierlijke vetten. De Keuringsdienst van Waarde maakte er kort geleden zelfs een aflevering over. Je kunt je wasgoed echter ook zonder dierlijk vet verzorgen. Seepje gebruikt een 100% natuurlijk en vegan alternatief. Klik hier om te ontdekken wat erin zit, en wat niet.

Getest
Meer dan 200 Seepje fans hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van deze twee nieuwe wasverzachters. Van verpakking tot de selectie van de parfums, wij zijn super blij met hun bijdrage en apetrots op het resultaat. De geur 'Sandelhout en Perzik' was bij veel testers absolute favoriet.

Voor meer informatie: milou@seepje.nl en www.seepje.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven