Nieuw in het plantaardige drinks schap: Easy on Taste van Isola Bio

"Isola Bio evenaart de frisse smaak van melk"

Uit onderzoek blijkt dat veel consumenten switchen tussen reguliere melkproducten en plantaardige dranken. De sterke plantaardige smaak is voor velen een barrière, evenals het niet makkelijk kunnen toepassen in zowel warme als koude gerechten. Weinig mensen drinken een vol glas puur plantaardige melk. Isola Bio ontwikkelde een nieuwe plantaardige variant met een toegankelijke frisse smaak die liefhebbers van melk een toegankelijk alternatief biedt.

Combinatie
Easy on Taste is ontwikkeld om de frisse smaak van melk te evenaren. Het schenkt als melk, ziet eruit als melk en het smaakt heerlijk, maar het is plantaardig. Geen koe is in de buurt geweest van dit pak. 

De combinatie van rijst, soya en kokosmelk zorgen voor een toegankelijk plantaardig alternatief voor melk dat makkelijk toe te passen is in zowel koude als warme gerechten. Easy on taste is fris, romig en smaakvol.

Verkrijgbaarheid
De plantaardige drank is te vinden in biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels in Nederland en België. De adviesprijs is € 2,19. per verpakking (1 liter)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven