Pilot voor nieuwe vorm van de bio-supermarktformule

Ekoplaza Amstelveen opent met extra veel biologisch vers

Gisteren is aan de Van der Hooplaan in Amstelveen de volledig verbouwde en vernieuwde Ekoplaza geopend. Een winkel met nog meer aandacht voor lekker eten. Veel biologisch vers, maaltijden en gemak.Vers, verser, verst
De flink uitgebreide winkel biedt nu extra veel focus op de vers categorieën, op deze manier wil Ekoplaza haar klanten nog meer verwennen en laten zien wat écht lekker eten is. Zo vindt de klant een uitgebreide keuze aan tapas van Marqt, verse kant-en-klaar maaltijden, maar ook verse vis van Jan van As, een kaasaanbod met de lekkerste kazen. Een winkel voor de biologische fijnproever. Ook is dit de eerste winkel van Ekoplaza waar een volledig assortiment van het nieuwe vleesmerk Lebon ligt. Samen met de huis-bakker is een assortiment lekkere, voedzame topbroden samengesteld. Van lekkere desembollen tot een brood met veel pitten en zaden.

Nieuw concept
De verbouwde winkel is een pilot voor de nieuwe vorm van de biologische supermarktformule. Operationeel Manager Iris Spruijt: "Ruim twee derde van de winkel bestaat uit vers-assortiment. Dit is uniek binnen onze formule. Zo is er een aparte 'vismodule', kunnen klanten zelf verse producten tappen, zoals noten, pasta en granen, een uitgebreid tapasassortiment, alle kazen zijn 'vers-van-het-mes' en er is een breed assortiment vegan producten. Om het duurzame aanbod compleet te maken, hebben we diverse duurzame keukenartikelen van Dille & Kamille opgenomen in ons assortiment."

Aangepaste opening
Vanwege de huidige maatregelen rondom corona hebben we de feestelijke opening iets moeten aanpassen. Zo zullen er geen demonstraties en proeverijen zijn, maar zijn er wel extra klantenacties. Zo ontvingen de eerste 200 klanten een gratis goodiebag en brood en zijn er extra openingsaanbiedingen. Uiteraard met lekker veel vers.

Voor meer informatie: info@ekoplaza.nl en www.ekoplaza.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven