Nieuw bij Amanvida:

Curtice Brothers - premium ketchup gemaakt van verse biologische tomaten

Geen eentonige en met suiker omhulde industriële ketchup meer. De oprichters van Curtice Brothers hebben zich met hart en ziel aan deze stelregel toegewijd en produceren daarom biologische ketchup van verse, zongerijpte en aromatische tomaten - zonder poeder of pasta's - vers gekookt, rijk aan vitamines en onmiskenbaar van smaak.

De vrienden

In 1868 openden de broers Simeon en Edgar Curtice een kleine kruidenierswinkel in Rochester, New York, waar zij vers fruit en groenten verkochten. Al snel begonnen ze sauzen en specerijen te ontwikkelen met de verse producten uit hun winkel en creëerden ze het recept voor hun beroemde Tomato Ketchup, waarvan werd gezegd dat het de rijke smaak had van verse, rijpe tomaten in een fles.

Helaas verdween dit merk rond 1940, evenals de gegevens over het originele recept. Tot in 2015 een groep vrienden besloot om dit merk een nieuw leven in te blazen, uit onvrede over de muffe verwerkte industriële ketchup die ze tijdens hun reizen overal tegenkwamen. Zij creëerden vervolgens geen gewone tomatenketchup, maar een wereldsaus met een ziel, onder de naam Curtice Brothers.

Het belangrijkste ingrediënt in de bio-tomatenketchup van Curtice Brothers zijn de 77% verse tomaten. De ketchup is verrijkt met balsamicoazijn, appel, ui, steranijs, kaneel, gember, knoflook, mosterdzaad en witte peper. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van verse producten, afkomstig van lokale Toscaanse gecertificeerde biologische boerderijen. De ketchup bevat ongeveer 50% minder suiker en zout dan zijn industriële tegenhangers.

Wil je deze ketchup gelijk even testen? Er zijn twee smaken beschikbaar bij Amanvida:
Chili Ketchup
Classic Ketchup

Waarom kies je ketchup van Curtice Brothers?

  • De ketchup wordt met de hand gemaakt.
  • Uitsluitend biologische ingrediënten uit Toscane - La Dolce Vita in een fles.
  • De smaken variëren net als het weer en de seizoenen.
  • Liefde en koken worden met dezelfde roekeloze overgave benaderd.
  • Natuurlijke, verse ingrediënten bepalen de smaak.
    Verpakt in een vintage, glazen flesje, zo mooi dat je het wilt bewaren.
  • Geen compromissen aan de kwaliteit.

De lekkerste biologische tomatenketchup?
Curtice Brothers kreeg al drie jaar op rij de Great Taste Award voor de lekkerste ketchup. De Great Taste Award behoort tot 's werelds meest begeerde voedselprijzen, die het allerbeste op het gebied van eten en drinken huldigt. Zowel in 2018, 2019 als in 2020 beoordeelde de jury de ketchup van Curtice Brothers als buitengewoon smakelijk.

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruikmaken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen. Er zijn ook winkeldisplays beschikbaar.

Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk.

Ook particulieren kunnen terecht op de website van Amanvida.eu.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven