Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwe huls Eco-Luxe Organic Lipsticks bevat 70% minder plastic

Duurzame upgrade voor producten PHB Ethical Beauty

Het Britse familiebedrijf PHB Ethical Beauty staat bekend om haar ethische schoonheidsproducten. PHB staat voor 'Pure, Handmade & British'. De producten van PHB Ethical Beauty zijn 100% natuurlijk, 100% veganistisch, dierproefvrij, Halal gecertificeerd, handgemaakt in het Verenigd Koninkrijk en vrij van giftige synthetische chemicaliën, palmolie, ruwe alcohol en genetisch gemodificeerde ingrediënten. De producten zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Eén van de concealers.

Nieuwe producten en recyclebare verpakkingen
PHB Ethical Beauty heeft onlangs verschillende nieuwe oogschuduws, highlighters en contour powders geïntroduceerd. Ook keren de award-winning Glow Powder en Matte Powder terug. Op het gebied van verpakkingen zijn verschillende nieuwtjes te melden. Zo hebben de Pressed Powders (waaronder blushes en primers) een duurzame upgrade gekregen en worden nu verkocht in een papieren verpakking. Ook de Eco-Luxe Organic Lipsticks en Concealers hebben een nieuwe huls gekregen met maar liefst 70% minder plastic.

Aanbevolen door professionals
De producten van PHB Ethical Beauty worden regelmatig aanbevolen door toonaangevende beautyprofessionals en make-upartiesten. PHB Ethical Beauty is onder andere genoemd in Marie Claire, Vogue, The Green Parent, The Guardian en Natural Health. Het merk heeft daarnaast meer dan 35 awards gewonnen voor de innovatieve en geavanceerde natuurlijke formules.

Teruggeven met de OneLove Foundation
PHB Ethical Beauty is in 2012 opgericht door de 26-jarige Britse ondernemer Rose Brown. Haar missie: een écht ethisch alternatief bieden voor reguliere schoonheidsproducten. Rose vertelt: "Wij geloven dat de aarde ons alles biedt wat we nodig hebben voor een gezonde, gelukkige en evenwichtige huid. Het is zo opwindend om een 100% natuurlijk merk op de markt te zetten dat zo goed presteert!" PHB Ethical Beauty doneert 20% van de nettowinst aan goede doelen via haar eigen OneLove Foundation. Daarmee kan het leven van mensen en dieren in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld verbeterd worden. 

100% natuurlijk – Dierproefvrij – Veganistisch – Halal gecertificeerd

Voor meer informatie: info@phbethicalbeauty.nl en www.phbethicalbeauty.nl 

Publicatiedatum: