Dalicious viert stap naar biologisch met introductie Organic Treats

Tholen - Dalicious wordt vanaf nu met biologische ingrediënten geproduceerd. "We vieren onze nieuwe positionering met de introductie van de nieuwe retailverpakking, Dalicious Organic Treats. Deze verpakking bevat 6 treats, gemaakt van enkel plantaardige ingrediënten: dadels, zonnebloempitten en specerijen. Ik ben heel blij dat we deze stap kunnen zetten, ruim een jaar na de introductie van Dalicious", vertelt Muriël Schueler.Muriël wilde het liefst van begin af aan al bio-producten aanbieden, maar dit bleek niet haalbaar. "Om de stap naar biologisch te kunnen zetten, moest de oplage omhoog. Dat is gelukt en daarom zijn we op zoek gegaan naar een producent die het biologisch kan produceren." Het was niet de makkelijkste tijd om te starten. Muriël heeft de afgelopen periode dan ook als heel leerzaam ervaren. "Het was hier en daar best een uitdaging, maar het heeft ons veel geleerd over wat er nodig is om een product in de markt te zetten."

De 100% natuurlijke Dalicious Organic Treats bevatten enkel plantaardige ingrediënten - dadels, zonnebloempitten en 3 specerijen - zonder toevoegingen. Muriël: "Het verschil zit hem naast de ingrediënten ook in de smeuïge textuur en de portiegrootte van 15 gram. Op deze manier is genieten van iets lekkers dat tegelijkertijd lichaam en geest voedt erg gemakkelijk. De treats zijn geschikt voor ieder moment, als tussendoortje voor wat extra energie, bij de thee of koffie of bijvoorbeeld als beloning na de workout.""Dit zou de norm moeten zijn"
Waarom is Muriël begonnen met Dalicious? "Er was al veel aanbod in tussendoortjes, maar deze producten vond ik vaak best groot, te droog of het zat vol met toevoegingen en aroma's. Ik dacht: dat kan toch beter. Ik wilde vooral iets maken dat echt lekker is. En geen product waar je veel van hoeft te eten, het moest vooral heel erg lekker zijn. Dit op basis van pure ingrediënten. Je moet immers ook blij blijven na het eten. Vanuit de gedachte om iedereen van 'pure happiness' te voorzien hebben we de treats van Dalicious ontwikkeld. Hiermee willen we bijdragen aan een gezonde levensstijl en laten zien hoeveel lekkers de natuur ons geeft. Dit zou de norm moeten zijn, in plaats van bewerkte ongezonde voedingsmiddelen."

100% recyclebare verpakking
Dalicious maakt met de Organic Treats een duurzame stap vooruit. Er is ook meteen naar de verpakking gekeken. "Met behoud van de uitstraling hebben we ons verpakkingsmateriaal verminderd. Daar komt bij dat onze verpakking ook nog eens 100% recylebaar is."

Verkrijgbaarheid
Muriël is in november 2019 begonnen. "Onze verkooppartners geven net als wij extra aandacht aan goed eten. Voor mij is het heel belangrijk hoe zij met de producten omgaan. Qua positionering passen onze partners Crisp en De Aanzet bijvoorbeeld heel goed bij ons. En natuurlijk hopen we dat de stap naar biologisch nu ook deuren zal openen binnen de bio-branche", besluit ze.

Voor meer informatie:

Muriël Schueler
Dalicious
Legmeerstraat 44-1
1058 NE Amsterdam
06 48352513
muriel@dalicious.nl 
www.dalicious.nl 

Instagram


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven