Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: drie alcoholarme bieren van De Leckere

Tholen - De Leckere introduceert een serie alcoholarme bieren. 'Proud to present: the best low alcohol beers ever. So proud, that we're suddenly typing in English', zo staat er in de introductietekst op de website van de Utrechtse brouwerij. "De vraag naar laag-alcoholisch en alcoholarm bier stijgt enorm en wij wilden dan ook al een geruime tijd deze lijn toevoegen. Toch hebben we er nog anderhalf jaar over gedaan voordat het bier het 'leckerste' alcoholarme bier van Nederland was", vertelt Eric Odenwald, eigenaar en biersommelier bij De Leckere.

Het gaat om een IPA met een zoet bittertje. Deze alcoholarme biologische IPA bevat een alcoholpercentage van 0,5%. Deze is gebrouwen met meerdere biologische hopvarianten en de geur van de IPA doet denken aan tropische vruchten zoals maracuja en mango. De smaak is verfrissend met een subtiel bittertje aan het einde.

Het tweede 'low alcohol' biertje bevat slechts 0,2% alcohol. De Weizen is zacht van smaak en zoet romig in de afdronk met zelfs klassieke banaantonen. En dan is er ook een alcoholarme Pilsener op basis van volle mout en frisse hop. De laatstgenoemde heeft een alcoholpercentage van 0,5%.

Voor meer informatie: info@deleckere.nl en www.deleckere.nl