Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Robert van Melle, Citrus Product Manager Eosta

"Vorig jaar was er een enorme vraag naar citrus en we hopen en verwachten dit jaar een soortgelijke ontwikkeling"

Zoals altijd levert Eosta deze zomer biologische Nature & More Citrus / citroenen uit Zuid-Afrika, Peru & Chili. In de wekelijkse nieuwsbrief van Eosta worden enkele vragen gesteld aan Citrus Product Manager Robert van Melle 

"Naast Zuid-Afrika en Chili gaan wij door met onze ontwikkelingen in Peru. Vorig jaar hebben we onze eerste containers citroenen ontvangen. Dit jaar verwachten we een beetje op te schalen. Het wordt een interessant citrusseizoen, want we zitten nog in de coronatijd: veel dingen zijn niet normaal. Vorig jaar waren we getuige van een enorme vraag naar citrus. We hopen en verwachten een soortgelijke ontwikkeling voor dit jaar."

Op de vraag wat klanten kunnen verwachten van Eosta als het gaat om citroenen, antwoordt Robert: "Goed en gezond fruit, uiteraard afkomstig van betrouwbare leveranciers. Leveranciers met een focus die veel verder gaat dan de traditionele manier van biologisch telen. We hebben continu aandacht voor de duurzaamheidsdoelstellingen van de Nature & More-telers. Van elke N&M-teler registreren we hun progressies op zaken als klimaat, watergebruik, bodembeheer, biodiversiteit, individuele en maatschappelijke issues."

"Al onze citroenen kunnen verpakt worden volgens klantspecifieke verpakkingen. Dit jaar hebben we een speciale 6-kg Nature & More doos met daarop een specifieke track & tracecode naar onze teler."

Bron: Eosta

Publicatiedatum: