Del Monte Fresh Produce breidt bio-teelt voor versgesneden fruit in Noord-Amerika uit

Del Monte Fresh Produce kondigde de uitbreiding aan van haar bio-fruitteelt in de VS en Canada. Deze uitbreiding zal Fresh Del Monte in staat stellen haar activiteiten op het gebied van gesneden vers fruit en biologisch gesneden vers fruit op nationaal niveau verder uit te breiden en tegelijkertijd haar verscheidenheid aan product SKU's te diversifiëren.

Al meer dan 20 jaar biedt Fresh Del Monte in het hele land bewerkt conventioneel fruit aan. De uitbreiding naar de teelt van bio-fruit is het gevolg van populaire trends en de stijgende vraag naar bio-producten. Fresh Del Monte streeft ernaar haar bedrijf te laten groeien en haar bestaande activiteiten naar ongekende nieuwe hoogten te tillen. Om tegemoet te blijven komen aan de wensen en behoeften van de consument, zorgt het merk ervoor dat zijn bio-producten in hun basisproduct een constante kwaliteit, versheid en betrouwbaarheid hebben.

De uitbreiding van het assortiment Organic Fresh-Cut Fruit zal de retail meer gemak bieden, omdat het fruit op bestelling gesneden zal worden voordat het gedistribueerd wordt. Aangezien fruit niet in de winkel kan worden gesneden, betekent dit proces een einde aan de rompslomp voor de retail en zal het helpen de omzetcijfers verder op te voeren. Het fruit wordt voor elke vestiging op bestelling gesneden, zodat het de volgende dag direct kan worden geleverd en afgehaald.

Kirk Teske van Fresh-Cut: "We zijn verheugd dat we nu ook biologisch vers fruit gaan bewerken en uitbreiden. Ons team is altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve oplossingen om aan de behoeften van onze consumenten te voldoen en we zijn blij dat we onze klanten nu een grotere versheid en meer efficiëntie kunnen bieden in de categorie biologisch gesneden vers fruit. We zijn toegewijd om onze klanten nieuwe en bestaande producten te bieden die passen bij hun verschillende levensstijlen en kijken ernaar uit om de meest verse producten aan te kunnen bieden."

Del Monte Fresh Produce is een van Noord-Amerika's grootste marketeers en distributeurs van gesneden vers fruit en groenten van hoge kwaliteit. Del Monte Fresh Produce brengt haar producten in Noord-Amerika op de markt onder het merk Del Monte (alsook onder andere merken), dat al meer dan 125 jaar symbool staat voor productinnovatie, kwaliteit, versheid en betrouwbaarheid. Del Monte Fresh is niet verbonden met bepaalde andere Del Monte-ondernemingen in de wereld, waaronder Del Monte Foods, de Amerikaanse dochteronderneming van Del Monte Pacific Limited, Del Monte Canada of Del Monte Asia.

Voor meer informatie: cstoredecisions.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven