Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe belangrijk zijn duurzaamheid en biologisch bij het kopen van voedsel?

De Farm-to-Fork-strategie is het belangrijkste Europese initiatief om een duurzame voedselproductie te waarborgen. Het gaat erom chemische gewasbeschermingsmiddelen te beperken, emissies te vermijden en in het algemeen biologische landbouw te bevorderen.

Maar hoe belangrijk zijn duurzaamheid en biologisch bij het kopen van voedsel? Om daar achter te komen, reist EURACTIV naar stedelijke en plattelandsregio's in Duitsland en praat met mensen in het veld.

Bron: Euractiv

Publicatiedatum: